Fluentes u novom singlu tuguje za ljetom

Fluentes u novom singlu tuguje za ljetom

Fluentes (press foto Menart)

Nakon kraće pauze, iz pera Gorana Boškovića, stigao je novi singl grupe Fluentes. Pjesma ''Zadnji ljetni dan'' je najavna pjesma za drugi, nadolazeći album ''Putnici'' koji je snimljen i bit će objavljen početkom iduće godine.

Pjesma ''Zadnji ljetni dan'' govori o tuzi i nostalgiji koja nas obuzme kad ljeto završi i kada se iz one čarolije odmora i dobrih vibracija vraćamo u svakodnevnicu koja je puna obaveza.
Na budućem albumu ''Putnici'' bit će 12 pjesama, od toga 5 novih još ne objavljenih. Pjesme su nastajale u periodu od 2017. godine pa sve do danas.

'Album Putnici priča je o putovanju koje smo kao bend prošli u zadnje tri - četiri godine. Do prije četiri godine benda nije ni bilo, postojali su ljudi koji su samo prolazili kroz njega. Davor, Andrej, Tomo, Matija, Želja i ja smo iznenada i bez plana postali obitelj. Počeli smo putovati kroz pjesme i njihovo stvaranje bez zadrške i fige u džepu - i stvarali smo glazbu u koju vjerujemo i koja je dio svakog od nas. Rezultat svega toga je ovaj album koji slika nas takve kakvi jesmo: često blesavi, nekada izgubljeni i bez cilja ali uvijek čvrsto uvjereni u ljubav i ljudsku dobrotu.' – kaže Goran Bošković.