Franka: "Kao ti i ja"

Franka:            "Kao ti i ja"

foto: http://wiwibloggs.com/2018/06/29/croatia-franka-releases-new-song-kao-ti-i-ja/

Nova Frankina pjesma “Kao ti i ja” autora Branimira Mihaljevića i Nenada Ninčevića u samo pet dana na YouTubeu ima preko 200.000 pogleda te je prva na listi trendova u Hrvatskoj! Upravo je ova pjesma novi Hit tjedna Radio Osijeka.

Nova Frankina pjesma “Kao ti i ja” autora Branimira Mihaljevića i Nenada Ninčevića u samo pet dana na YouTubeu ima preko 200.000 pogleda, te je prva na listi trendova u Hrvatskoj! Nakon tek par dana jasno je kako se radi o dostojnom nasljedniku singla “S tobom”, te o ‘zaraznoj hit’ pjesmi koja će se slušati i duže od ljeta.

“Iskreno, od prvog trena sam osjetila emociju ove pjesme, nadala sam se da će se publici svidjeti, ali naravno, neopisiv je osjećaj vidjeti predivne reakcije i kako raste broj pogleda. Hvala za svaki klik i svaku lijepu riječ kojom mi dajete snagu!”, istaknula je Franka.

Pjesmu su dodatno začinili vrhunski pjevači škole Husar i Tomčić koji su otpjevali godpel dionice, a riječ je o nastavku sjajne suradnje nakon što su Franku iznenadili obradivši pjesmu “Crazy”.

 

izvor: cmc.com.hr