Franka ''Prvi osjećaj''

Franka         ''Prvi osjećaj''

Novi ljetni hit singl hrvatske pop zvijezde Franke ''Prvi osjećaj'', moderne je, zanimljive plesne produkcije, a potpisuju je provjereni autori Branimir Mihaljević i Neno Ninčević. Konkurencija u izboru hita bile su joj ''Nedodirljiva'' (Damir Kedžo) i ''Moj najveći strah'' (Jacques Houdek).

Nakon što je pjesma ''Sve dok sanjaš'' postala hitom godine nagrade Cesarica i obilježila 2019. godinu, vjerujemo da će i ''Prvi osjećaj'' obilježiti ljeto 2020.

'Došlo je vrijeme za veselje, ritam, ples i ljubav… Ljeto službeno počinje i vrijeme je za zabavu! Zaista vjerujem kako smo svi žedni takvih pjesama i sretna sam što vam mogu pokloniti pozitivu. Plešem čim ju čujem, gdje god se našla! Prvi osjećaj je pjesma puna pozitive i ritma, a kako sam ja osoba koja takve osjećaje voli dijeliti sa svojom publikom, jedva čekam da ju ljudi čuju, prihvate i da bude na njihovim ljetnim playlistama. Iskreno, bila bih najsretnija da što prije krenu koncerti, pa da sa svojom publikom mogu zapjevati i zaplesati uz ovu pjesmu!' – izjavila je Franka.

Franka je za novi singl pripremila i zanimljivo vizualno iznenađenje, potpuno drugačiji, moderan i plesni video spot za koji su zaslužni Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

Franka ima i poruku za obožavatelje: 'Nadam se da će plesni koraci i ritam iz spota postati dio vaših tuluma, TikTok videa, Instagram objava i zabavnih videa koje ću sa zadovoljstvom pogledati i nagraditi!'

Izlaskom pjesme Prvi osjećaj bližimo se završetku Frankinog drugog studijskog albuma, koji najavljuje za kraj godine.