Gibonni u subotu u Osijeku

Gibonni u subotu u Osijeku

Osijek je prvi grad nove Gibine turneje, 15. lipnja u dvorištu Kazamata odličan glazbeni program. Nagrađujemo slušatelje ulaznicama- evo i imena dobitnika.

 

Nakon zadnjeg koncerta  u sklopu turneje „Toleranca“ održanog u Osijeku prije tri godine, jedan od najuspješnijih pjevača i kantautora u Hrvatskoj, Zlatan Stipišić - Gibonni, u organizaciji agencije Luminis, 15. lipnja 2013., opet dolazi u Osijek gdje će održati koncert u dvorištu Galerije Kazamat u Tvrđi. Koncert počinje u 21 sat, a vrata dvorišta se otvaraju u 19 sati.

 

Osijek će biti prvi od osam gradova kojim Gibonni započinje turneju.

Gibonni će publici priuštiti nezaboravan doživljaj uz svoje najpoznatije hitove kao što su „Oprosti“, „Mirakul“, „Tempera“, „Toleranca“, „Judi, zviri i beštimje“  te brojni drugi. Očekuje se da će odsvirati i nekoliko pjesama sa novog albuma na engleskom jeziku „20th Century Man“ kojim se ovaj cijenjeni izvođač trenutno predstavlja i europskoj publici.

Ulaznice su u pretprodaji od ponedjeljka u CD shopu Dancing Bear, Osijek i online isključivo putem nove web stranice agencije Luminis na adresi www.luminis.com.hr

Ulazice po pretprodajnim cijema od 90 kuna možete kupiti od ponedjeljka 27.5.

Cijena ulaznice na dan koncerta iznosi 120 kuna.

 

Zbog limitiranih mjesta za ovaj ekskluzivan koncert, osigurajte ulaznicu na vrijeme kako ne bi propustili ovu jedinstvenu priliku.

Radio Osijek i ovom prigodom nagrađuje vjerne slušatelje s nekoliko ulaznica. Četiri ulaznice u nagradnoj igri na web stranici osvojili su:

1. ROBERT SORIĆ

2. VLATKA HUNJET

3. VLATKA PAPIĆ

4. DOMAGOJ ĐELAGIĆ

Ulaznice ih čekaju na vratarnici Radio Osijeka u Šamačkoj 13. Čestitamo!

Više ulaznica možete osvojiti slušajući naš program od 10 do 14 sati do 15. lipnja. Sretno.