GISKO književni kviz "Horor romani“

GISKO književni kviz "Horor romani“

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek sezonu kvizova nastavlja u petak, 26. studenoga s početkom u 20 sati kada se na platformi MyQuiz održava kviz "Horor romani“. Ako propustite tu šansu, kviz se ponavlja u 21 sat.

S obzirom na sve veću popularnost kvizova u mrežnom okruženju, Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek organizira GISKO književne kvizove, koji se održavaju svaki posljednji petak u mjesecu. 
Kvizovi se sastoje od 20 pitanja s 3 ponuđena odgovora od kojih je jedan točan, a pitanja sastavljaju knjižničari. Svakog mjeseca kvizaše očekuju nove, uzbudljive teme, žanrovi i književni kviz motivi. Kviz će biti aktivan na poveznici   https://play.myquiz.org/p/788300   .
Sve veća popularnost kvizova u mrežnom okruženju potaknula je Gradsku i sveučilišnu knjižnicu Osijek da organizira GISKO književne kvizove. Rezultati svakog kviza zbrajat će se do kraja godine, a osoba s najboljim ukupnim rezultatom osvojit će godišnju individualnu članarinu u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek. 
"Ako vam vrijeme i mjesto radnje, glavni likovi i pisci nisu nepoznanice, pridružite nam se putem poveznice na Facebook ili mrežnoj stranici Knjižnice. Ako propustite riješiti kviz u 20 sati, možete mu pristupiti i u 21 sat", poručuju organizatori.

Kviz u GISKO