GISKO književni kvizovi

GISKO     književni              kvizovi

S obzirom na sve veću popularnost kvizova u mrežnom okruženju, Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek organizira GISKO književne kvizove, koji se održavaju svakog posljednjeg petka u mjesecu. Sezona kvizova počinje u petak, 31. srpnja u 20 sati.

Kvizovi se sastoje od 20 pitanja s 3 ponuđena odgovora od kojih je jedan točan, a pitanja sastavljaju knjižničari. "Svakog mjeseca očekuju vas nove, uzbudljive teme, žanrovi i književni kviz motivi", stoji u objavi iz GISK-a. 

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek sezonu kvizova nastavlja u petak, 31. srpnja s početkom u 20,00 sati, kada se održava Čitaj me, pa gledaj književni kviz putem mrežne platforme MyQuiz. Kviz će biti aktivan na poveznici https://myquiz.org/p/484033. Rezultati svakog kviza do kraja će se godine zbrajati, a osoba s najboljim ukupnim rezultatom osvojit će godišnju individualnu članarinu u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek.
"Ako vam vrijeme i mjesto radnje, glavni likovi i pisci nisu nepoznanice, pridružite nam se putem poveznice na Facebook ili mrežnoj stranici Knjižnice. Ukoliko propustite riješiti kviz u 20 sati, svaki ćemo kviz ponoviti te mu možete pristupiti i u 21 sat", poručuju iz GISK-a.

gisko-kviz.png