GISKO tjedan Harryja Pottera

GISKO tjedan  Harryja  Pottera

Osječka Gradska i sveučilišna knjižnica od 26. do 31. kolovoza postaje mjesto kojim vladaju čarobnjaci i bezjaci od 9 do 99 godina - već četvrtu godinu organizira se "GISKO tjedan Harryja Pottera" .

Tjedan Harryja Pottera namijenjen je svim zainteresiranim korisnicima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek – kako djeci i mladima, tako i odraslim korisnicima. Tijekom projekta održat će se različite kreativne, likovne i čitateljske radionice te brojna društvena događanja i kvizovi.
U sklopu manifestacije Knjižnica organizira izložbu knjiga i kolekcionarskih predmeta na temu Harryja Pottera; kao i igraonice društvenih igara, Metloboja, Bijega iz Azkabana, Obuke za aurore te ispite znanja (Č.A.S.-ovi i O.Č.I.). Knjižnica će u sklopu manifestacije ugostiti i poznatog hrvatskog umjetnika Zdenka Bašića. U caffe baru Peppermint održat će se i Harry Potter pub kviz.
Na radionice se možete prijaviti osobno ili telefonski u radnom vremenu centralne knjižnice na Dječjem odjelu od 19. kolovoza 2018. godine.
Knjižnica je tjedan dijelom organizirala u suradnji s Udrugom Breza kroz projekt Lonac.
gisko-tjedan-harryja-program.jpg