Giuliano ''100 posto lud'' u novom proljetnom hitu

Giuliano ''100 posto lud'' u novom proljetnom hitu

Giuliano (press foto Hit Records / Danijel Galić)

Čovjek u čijim izvedbama i pjesmama uživamo gotovo četvrt stoljeća, ponovno, kako kažu, oduševljava. Svi koji se sjećaju njegova obljetničkog koncerta u Lisinskom, kojim je proslavio 20 godina odlične karijere, znaju o kakvom je pjevaču, ali i zabavljaču riječ.

Uvijek vedar, nasmijan, spreman na šalu, ali i prepoznatljivog splitskog dišpeta, Giuliano se uz svoje vjerne pratitelje Diktatore, održao koncert u zagrebačkom klubu History 12. travnja.
'Stiglo nam je proljeće a sa njim i ja 100 posto lud. Nova pjesma puna je energije, veselja i pozitive. Nadam se da će se ljudima svidjeti, koliko se sviđa meni i ekipi koja je n njoj radila. Napokon jedna pjesma o sretnoj i uzvraćenoj ljubavi' kaže Giuliano.

Pjesmu ''100 posto lud'' prati i video broj, a Giulianova ekipa i ovoga se puta potrudila publici ponuditi nešto novo, drugačije, 'Spot mi je baš super i obiluje video efektima koje još nisam imao do sada. Sandra Mihaljević je redatelj a VFX je radio Dinko Šimac. U spotu uz mene glumi mlada i jako talentirana glumica i pjevačica Manuela Svorcan.'