GOGO dogovorio suradnju sa strankom Pametno

GOGO dogovorio suradnju sa strankom Pametno

foto GOGO

GOGO i splitska stranka Pametno dogovorili su suradnju na nacionalnoj razini. Zajednički su ciljevi promicanju i očuvanju građanskih vrijednosti i jednakosti svih građana, multikulturalnosti, sekularnosti i rad na razvoju demokracije.

Građanska opcija grada Osijeka- GOGO službeno je otvorila nove  radne prostorije a okupljenim članovima, simpatizerima i gostima obratili su se predsjednik stranke GOGO Miroslav Vanek i potpredsjednica Margareta Krivić. Vanek je podsjetio kako se još nedavno govorilo kako GOGO neće preživjeti, ali danas su, ocijenio je, jači nego ikada. "Dokazali smo kako, bez obzira na sve, imamo snagu ostati dosljedni vrijednostima kojima su članovi GOGE bili i nošeni prilikom ulaska u politiku. Biti GOGO je pitanje časti, poštenja, rada, iskrenosti, odricanja i odgovornosti za politički rad". Predstavio je nove članove predsjedništva stranke Marija Leonarda Rebuša i Roberta Štibija.

Skupu se obratila Marijana Puljak, predsjednica stranke Pametno iz Splita ističući kako je  Pametno  prepoznalo u stranci GOGO partnera koji dijeli iste vrijednosti i želi promjenu političke kulture kakva trenutno vlada u Hrvatskoj. "Pametno i GOGO trenutno su jedina alternativa političkim modelima kakvi su na snazi u našem drustvu. Želimo zemlju utemeljenu na znanosti i obrazovanju, promociji rada, odgovornosti i vjerodostojnosti u politici. Nema populizma, jeftinih obećanja i jednostavnih i brzih rješenja. Samo dugoročnim planiranjem, vlastitim radom i sustavnim pristupom možemo osigurati zajedničku budućnost koja će biti zaista sjajna. Sa strankom GOGO smo surađivali i ranije, a u budućnosti se vidimo kao partneri na nacionalnoj razini."- rekla je Puljak.

Miroslav Vanek je najavio kako će GOGO i  Pametno zajednički nastupati o nacionalim temama. "Buduću suradnju vidimo kao samosvjesno i odgovorno političko djelovanje na promicanju i očuvanju građanskih vrijednosti i jednakosti svih građana, multikulturalnosti, sekularnosti i radu na  razvoju demokracije u Republici Hrvatskoj."- ističu u priopćenju.

Stranka GOGO otvorila je nove prostorije u Osjeku  na adresi Dubrovačka 13.