Goran Đanić ide po svoj peti mandat za načelnika općine Podgorač

Goran Đanić ide po svoj peti mandat za načelnika općine Podgorač Goran Đanić ide po svoj peti mandat za načelnika općine Podgorač

Foto: Stjepan Filipović

Domovinski pokret i Vesna Vučemilović, kandidatkinja Domovinskog pokreta za županicu Osječko - baranjske županije, podržat će kandidaturu Gorana Đanića, kao nezavisnog kandidata za načelnika Općine Podgorač.

Na konferenciji za novinstvo u Osijeku Vesna Vučemilović je naglasila da, kada se pokrene pitanje teritorijalnog preustroja, često ju pitaju koje to općine treba ukinuti. Odgovorila je: "Ne treba ukinuti niti jednu općinu u kojoj imamo ljude koji vrijedno rade i bore se za svoj kraj jer ključno je u cijeloj priči da imamo na pravom mjestu prave ljude. Jedan od dugovječnijih načelnika u Osječko - baranjskoj županiji je načelnik općine Podgorač Goran Đanić koji ide po svoj peti mandat. Kad prođete ovom općinom onda vidite koliko se može napraviti ukoliko se radi i ukoliko se bori za svoj kraj", rekla je Vučemilović.
"Čast mi je što je moj rad i rad Općine Podgorač prepoznao Domovinski pokret i što će podržati moju petu kandidaturu za općinskog načelnika. Izlazim ovaj puta na predstojeće izbore kao nezavisni kandidat ali to ne znači da neću ni s kim surađivati. Ja sam uvijek za projekte, vidimo ovdje Općinu Podgorač koja je pun pogodak imala s raznim europskim. socijalnim i ostalim projektima. Najveća problematika jest rad Hrvatskih pošta koji ne muči samo općinu Podgorač već i ostale mještane Osječko - baranjske županije, ali sigurno i cijele Hrvatske. Nadam se da će se ove teme otvoriti u hrvatskom Saboru. Ključ je to povezivanja koje nam je itekako važno ne samo na prostoru naše općine nego i Osječko - baranjske županije pa i cijele Hrvatske. Siguran sam da ćemo ostvariti odličnu suradnju," naglasio je Goran Đanić.