Gorio automobil, ali i - perilica rublja!

Gorio automobil, ali i - perilica rublja! Gorio automobil, ali i - perilica rublja!

foto: JPVP Grada Osijeka

Javna profesionalna vatrogasna postrojba grada Osijeka danas je dvaput intervenirala. Srećom, nisu bili u pitanju veliki požari, ali su pomalo neobični- gorio je jedan automobil i perilica rublja. Vlasnici su sami ugasili požare, prije dolaska vatrogasaca

Operativno dežurstvo JPVP Grada Osijeka u 18 sati primilo dojavu da gori automobil u Ulici Svetog Leopolda Bogdana Mandića. Na intervenciju je upućeno  jedno vatrogasno vozilo i 6 vatrogasaca. Do njihovog dolaska vlasnik je sam uspio ugasiti nastali požar aparatom za početno gašenje požara.

Nekoliko sati kasnije, oko 22,30 sati Operativno dežurstvo JPVP Grada Osijeka primilo je još jednu dojavu, ovaj put iz Tenje. Riječ je o pomalo neobičnom požaru u kojem je u obiteljskoj kući gorjela perilica rublja.

Na intervenciju je također poslano jedno vatrogasno vozilo i 6 vatrogasaca. Do njihovog dolaska vlasnik je uspio sam ugasiti nastali požar, a vatrogasci su obavili tlačnu ventilaciju obiteljske kuće. Na mjestu intervencije ostali su pripadnici DVD Tenja.

 

pozar-perilice-rublja-tenja-31032019-3.jpg