Gradonačelnik Vrkić otpušten iz bolnice

Gradonačelnik Vrkić otpušten iz bolnice

foto: facebook Ivana Vrkića

Gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić danas je otpušten u poboljšanom i stabilnom stanju iz Kliničkoga bolničkoga centra Osijek gdje su mu ugrađeni stentovi nakon što je 13. prosinca hospitaliziran na Zavodu za bolesti srca i krvnih žila.

Kvrkic-izasao-iz-bolnice.jpgako stoji u priopćenju Ureda gradonačelnika, Vrkić je upućen na kućnu njegu i liječenje uz propisanu terapiju te mu je zakazan kontrolni pregled za 15. siječnja iduće godine.

Gradonačelnik Vrkić još jedanput je zahvalio svim djelatnicima osječkoga KBC-a, posebice onima na Zavodu za bolesti srca i krvnih žila na čelu s dr. sc. Zorinom Makarovićem, dr. med.
Na svom Facebook profilu je poručio: "Dragi prijatelji, danas sam u dobrom stanju otpušten iz bolnice. Premda sam upućen na kućnu njegu i odmor, znajte da ću ubrzo biti aktivan. Svima vam od srca zahvaljujem na brizi i potpori koju ste mi pružali ovih dana. Za početak, radujem se našoj daljnjoj FB komunikaciji, a zatim i susretima na ulicama Osijeka. Najljepša hvala svim djelatnicima osječkoga KBC-a, posebice onima sa Zavoda za bolesti srca i krvnih žila. Zaista im čovjek s potpunim povjerenjem može prepustiti svoj život u ruke. Sve vas srdačno pozdravljam."