Gradski stan Krunoslavu Kaliću

Gradski stan Krunoslavu Kaliću Gradski stan Krunoslavu Kaliću
Dodjela gradskog stana Krunoslavu Kaliću Dodjela gradskog stana Krunoslavu Kaliću

Šesteročlana obitelji seli se iz podstanarskog stana u trosobni stan u ulici Ljudevita Posavskog u Retfali. Sedamdeseti je to stan dodijeljen za vrijeme mandata Ivana Vrkića, a njegova će uprava, kako je rekao, i dalje ustrajavati u podizanju kvalitete života Osječana.

"Nešto smo stanova gradili, a nešto kupovali, no u posljednje vrijeme promijenili smo model prema preporuci struke. Danas kupujemo stanove na tržištu i na taj način pomažemo tržištu nekretnina, a s druge strane socijaliziramo ove naše obitelji da nisu grupirane u getu. Smatram da je to veća korist i veća vrijednost", rekao je gradonačelnik Ivan Vrkić.
Krunoslav Kalić otac je četvorice dječaka, od kojih najmlađi ima samo 10 mjeseci. Supruga je nezaposlena i ovo je za tu obitelj veliki korak u sretniju budućnost, zahvalo je Kalić osječkom gradonačelniku.
kljucevi-gradskog-stana-sesteroclanoj-obitelji_image_galleria.png
Stan je kupljen u postupku realizacije Programa stjecanja stanova u 2015. za potrebe stambenog zbrinjavanja osoba s Liste kandidata za davanje gradskih stanova u najam.
Prema utvrđenom redu prvenstva na Listi kandidata od 10. prosinca 2013., od ukupno 380 kandidata, do danas je dodijeljeno sedamdeset stanova: dvadeset tri garsonijere od 26m2 i više, petnaest jednosobnih, dvadeset jedan dvosobni te jedanaest trosobnih, a odnedavno se Grad Osijek odlučio za stjecanje stanova kupovinom putem javnog natječaja, kako bi osigurao stanove sa zbrinjavanje građana s Liste.