HDSSB – Dogradonačelnice Gamoš dignite ruku kao što ste pokazali prst!

HDSSB – Dogradonačelnice Gamoš dignite ruku kao što ste pokazali prst! HDSSB – Dogradonačelnice Gamoš dignite ruku kao što ste pokazali prst!
foto Ž. Kovačević foto Ž. Kovačević

Ivica Završki i Ines Nikić (foto Ž. Kovačević)

"Vrtiću su, prema najavama gradonačelnika Ivice Vrkića. trebali biti besplatni već u njegovom prvom mandatu" - poručili su članovi osječkog HDSSB na konferenciji za novinstvo danas ispred vrtića u Višnjevcu

"Cjena vrtića cjelodnevnog boravka je 640 kuna, poludnevnog 520 kuna. To je puno izdvojiti građanima koji su pogođeni i pandemijom, a i cjelokupnim odnosom Grada Osijeka prema svojim stanovnicima. Svjedočili smo i peticiji korisnika vrtića gdje im se htjelo naplatiti 400 kuna za čuvanje mjesta, pa je to smanjeno na 200 kuna, a djeca, iako su htjela, nisu bila u vrtiću!", rekla je Ines Nikić, povjerenica HDSSB-a za Višnjevac.

"Imam poruku dogradonačelnici! Bili smo svjedoci dizanja njenog srednjeg prsta, što je odjeknulo u javnosti, poglavito među ženama u Hrvatskoj. Sada je pozivamo da podigne cijelu ruku za svoje sugrađanke i sugrađane, i izglasa sa svojim kolegicama i kolegama u Vijeću, besplatan vrtić za sve svoje male sugrađane!", pozvala je Ines Nikić.