HDSSB u Đakovu: Nećemo koalirati s SDP-om

HDSSB u Đakovu: Nećemo koalirati s SDP-om HDSSB u Đakovu: Nećemo koalirati s SDP-om

U đakovačkom Centru za kulturu Đakovo HDSSB je održao predizborni skup pred više od 500 svojih pristaša. Nazočnima su se, među ostalim, obratili predsjednik stranke Dragan Vulin i utemeljitelj Branimir Glavaš, a u zabavnom su dijelu programa nastupili Štef i Šima s Tamburaškim sastavom "Đerdani".

Došlo je vrijeme da HDSSB bude jedini izbor za Slavonce i Baranjce jer jedini zastupa i nacionalne i regionalne interese - poručio je, među ostalim, na večerašnjem predizbornom skupu u Đakovu predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin. Napomenuo je i kako su napadi HDZ-a da HDSSB sprema koaliciju sa SDP-om Zorana Milanovića, najobičnija laž.

hdssb-2.jpgdsc_2542.jpg

"Ovih dana i posljednjih tjedana izloženi smo napadima, reći ću otvoreno, od strane HDZ-a. Lažnim optužbama da smo već dogovorili, odnosno da se sprema koalicija HDSSB-a i SDP-a, odnosno Zorana Milanovića, pa ću iskoristiti priliku da i njima poručim, ali i cjelokupnoj hrvatskoj javnosti: Nikakvog dogovora niti ima između HDSSB-a i SDP-a, niti će ga biti. Dakle, nema koalicije i neće je biti između HDSSB-a i SDP-a, odnosno Zorana Milanovića." - rekao je predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin.
Sve informacije vezane za predizbornu utrku uoči parlamentarnih izbora 8. studenoga 2015., možete pratiti na posebnim internetskim stranicama HRT-a.