HDZ-ove pohvale Unikomu

HDZ-ove pohvale Unikomu

Gradski vijećnik HDZ-a Milan Opačak pohvalio je Zimsku službu Unikoma jer je, na inicijativu njihove stranke od prije dva mjeseca, angažirala studente za čišćenje snijega.

Pod nazivom „Studenti u sustavu zimske službe“, konferenciju za novinare ispred osječkog komunalnog poduzeća Unikoma održao je gradski vijećnik HDZ-a i politički tajnik Gradskog odbora stranke Milan Opačak. Pohvalio je Zimsku službu Unikoma za čišćenje ulica i pločnika u Osijeku tijekom vikenda, a kao razlog dobro očišćenih pločnika naveo je upravo inicijativu svoje stranke od prije dva mjeseca za angažiranjem studenata na tim poslovima.

"Za razliku od proteklih godina manje je pritužbi građana na neočišćeni snijeg. Drago nam je da je to tako jer je Unikom prihvatio našu inicijativu da studente angažira na čišćenju snijega. Studenti tako mogu popuniti studentski budžet, a građani su zadovoljnjiji. 30-ak studenata čistilo je ona mjeta do kojih mehanizacija ne može doći: prilaze ljekarnama, Domovima zdravlja i tržnici." - rekao je, među ostalim, Milan Opačak te pohvalio i GPP-u koji je također angažirao studente za čišćenje snijega.