Humanitarni koncert "Glazbenog odgoja" u Belišću

Humanitarni koncert "Glazbenog odgoja" u Belišću

fotografija iz poziva organizatora

Nova kulturna sezona u Centru za kulturu Sigmund Romberg u Belišću počinje humanitarnim koncertom glazbene skupine "Glazbeni odgoj", u petak, 7. rujna u 20 sati. Prihod ostvaren prodajom ulaznica namijenjen je međunarodnoj organizaciji “Marijini obroci”

glazbeni-odgoj-plakat.jpg"Glazbeni odgoj" čine Nenad Dandić (vokal), Zoran Podobnik (bas gitara), Saša Cigić (solo gitara), Borna Bakaran (bubnjevi) i Filip Dandić (ritam gitara). Sastav već šest godina nastupa na brojnim događanjima na kojima izvodi obrade domaćih i stranih pop-rock hitova, s naglaskom na balade. Na ovom koncertu publika će u ugodnoj atmosferi dvorane Centra za kulturu uživati u dobroj glazbi i omiljenim melodijama za sve generacije.

Cijena ulaznica je simboličnih 10 kuna, a sav prihod od ulaznica, na inicijativu izvođača, bit će upućen međunarodnoj organizaciji “Marijini obroci”. Ova organizacija osigurava obroke na mjestu obrazovanja za djecu u 15 najsiromašnijih zemalja svijeta. Marijini obroci trenutno hrane 1.257.278 djece, a sva prikupljena sredstva doprinijet će ovoj plemenitoj misiji za najpotrebniju djecu svijeta", kaže se u pozivnici organizatora.