Humanitarni maskenbal Lions cluba Gea

Humanitarni maskenbal Lions cluba Gea

Lions club Gea organizira humanitarni maskenbal s kojeg je sav prihod namijenjen poboljšanju standarda korisnicima u stambenim zajednicama Centra za pružanje usluga u zajednici "Klasje" u Osijeku. . .

Lions club Gea Osijek udruga je koja je osnovana 14. veljače 2013. godine i na taj način postala dio najveće svjetske humanitarne organizacije.
"Osnovna ideja i motiv njihova djelovanja je pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija i u ovom kriznom vremenu podići svijest ljudi da je i najmanja pomoć često dovoljna za ostvarenje nečijih potreba. U svom radu vodimo se glavnom misijom: stvarati i učvršćivati duh razumijevanja među ljudima pružanjem humanitarne pomoći, a sve s ciljem pomaganja i služenja zajednici u kojoj živimo. Slijedom navedenog, Lions club Gea organizira humanitarni maskenbal s kojeg je sav prihod namijenjen poboljšanju standarda korisnicima u stambenim zajednicama Centra za pružanje usluga u zajednici "Klasje" u Osijeku. Pridružite nam se, zabavite, ali i pomozite dodjelom tombole ili donacijom, kupite ulaznicu u Trici", istaknula je Jasminka Grigić, predsjednica LC Gea.

 plakat-2020-face.jpg