Igor Delač: "Budan"

Igor Delač:                  "Budan"

foto:radio1.hr

Igor Delač napravio je zaokret u karijeri, njegova pjesma "Budan" novi je Hit tjedna Radio Osijeka .

Igor Delač predstavlja Vam svoj novi singl „Budan“ sa kojim je napravio potpuni zaokret u karijeri. Velika promjena u obliku radiofoničnog i modernog pop zvuka rezultat je suradnje s autorsko-producentskim timom „Hit Factory“ i izdavačkom kućom „Croatia records“. Tekst pjesme potpisuje poznata TV voditeljica, Uršula Tolj, dok su za zaraznu glazbu i modernu produkciju zaslužni Ivan i Miroslav Zečić (Hit Factory).

Ono što pjesmu čini posebnom i drugačijom od drugih je činjenica da je pjesma „Budan“ prvi dio  „Trilogije o ljubavi“. Riječ je o tri pjesme koje su povezane ne samo pričom i tekstom, već i glazbom, tako da sam kraj pjesme „Budan“ ujedno otkriva i početak sljedeće pjesme koja će se zvati „Ljubav“.  Trilogiju će u istom stilu zaokružiti pjesma „Istina u tami“.

Spot za pjesmu „Budan“ režirala je Nevena Vukes, a interesantno je da se u spotu osim osječke glumice Ivane Soldo Čabraja pojavljuju i brojna poznata lica sa glazbene scene: Pero Galić (Opća opasnost), Mario Roth (grupa Vigor), Goran Bošković (Fluentes), Marko Vukes, kao i mlada, perspektivna glumica Mia Valentić Anočić, te naša poznata TV voditeljica Uršula Tolj. Spot je sniman na više lokacija u Zagrebu, Osijeku i Županji.

 

 

izvor: www.dnevno.hr