Igračke nove za mirnije snove

Igračke  nove za mirnije snove Igračke  nove za mirnije snove

Projekt HAPPYCENTAR - 'Igračke nove za mirnije snove' namijenjen je djeci na potresom pogođenim područjima. Donacijama građana i tvrtki prikupljaju se isključivo nove: igračke, slikovnice, dječje knjige, sportska oprema i rekviziti, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru.

Izviđački klub Javor Osijek uključio se u Nacionalnu kampanju Saveza izviđača Hrvatske „HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove“ namijenjenu djeci iz potresom pogođenih područja.

Organizatori kampanje su Savez izviđača Hrvatske, Zaklada izviđačkog prijateljstva i agencija HEARTH, a kampanja se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Izviđačke udruge širom Hrvatske, ali i brojni drugi partneri kampanje, u svojim prostorijama organizirali su lokalne HAPPYCENTRE u koje građani mogu donijeti nove igračke i drugu opremu za djecu.  Prikupljene donacije izviđači će osobno odnijeti djeci u potresom pogođena područja.

I IK Javor Osijek postaje HAPPYCENTAR te ovom prilikom pozivamo građane da se pridruže u kampanji i pomoći djeci iz potresom pogođenih područja donacijom novih igračaka i druge opreme za djecu.

Nove igračke i drugu opremu za djecu građani mogu donijeti u prostorije IK Javor u Zmaja J. Jovanovića 21 svakog ponedjeljka u veljači od 19 do 21 h.

Voditeljica HAPPYCENTRA u Javoru je Blaženka Hap (mob:099-254-41-47) koju možete kontaktirati, ukoliko vam zatreba. Javorovci zahvaljuju na odazivu i dobrom srcu, jer samo zajedno s dobrim ljudima može uspjeti svaka aktivnost. Vašim sudjelovanjem svaki dom djeteta koji dobije igračku, slikovnicu ili neki drugi predmet postaje HAPPYCENTAR

 

Priključi se akciji doniranja novih igračaka djeci iz potresom pogođenih područja možete na jedan od sljedećih načina:

 - kupi igračku online kod jednog od partnera kampanje i bit će dostavljena organizatorima

- kupi uz popust u trgovinama kod jednog od partnera kampanje i bit će dostavljene organizatorima

- kupi igračku i donesi je osobno u neki od HAPPYCENTARA širom Hrvatske

- doniraj za kupnju igračaka i provedbu kampanje

Tvrtke i druge organizacije mogu postati Happycentar, a više informacija potražite na happycentar.com.