IN DA SOFA: Tamo gdje ritam ljubi nebo - otkazan subotnji program

IN DA SOFA: Tamo gdje ritam ljubi nebo - otkazan subotnji program

fotografija iz poziva organizatora

IN DA SOFA: tamo gdje ritam ljubi nebo / kod Vodenih vrata Bomba pozitive iznad grada. Kreativna agencija Adverta u petak, 12. srpnja kod Vodenih vrata priprema nezaboravni provod. Subotnji program otkazan je zbog vremenskih (ne)prilika.

"Proteklog vikenda pokazali ste nam da je naša ljubav uzajamna i da ne postoji bolje gorivo za naše motore od žara kojeg su stvorili vaši rasplesani tabani upakirani u najbolje cipelice, patikice, japanke i sandalice. Natankirani do vrha nastavljamo s tjeranjem vaših tijela na gibanje davajući mu onaj ritam koji tjera i nebo da se ljubi s vama.

Ovog vikenda na istoj lokaciji, kod Vodenih vrata u Tvrđi, nastavak je priče o tečenju jednog plesa. U petak  12. srpnja, pripremili smo još jednu bombu pozitive koju lansiramo iznad grada i bezbrižno ju puštamo da se njen sadržaj prosipa po svakom tko je spreman primiti osmijeh, zagrljaj i poljubac. Kako bi vam olakšali gibanje, doveli smo vrhunske dirigente čiji glazbeni odabir tjera i Neymara da doda loptu i oslobodi si noge za plesanje.

Provedimo vikend zajedno prateći sunce dok zalazi, a mjesec i zvijezde dok se probijaju na crno platno kojeg će oslikati onako kako mu nebo iznad Osijeka zada", kažu organizatori u pozivnici.

PETAK

w/ Kemagate

Tradicionalniji od francuske salate za novogodišnje blagdane, češći od promašenog jednog para na tiketu, uzbudljiviji od trenutka kad si tinejdžer i znaš da će pasti prvi poljubac jezikom, dobra duša svakog ritma, mr. Kemagate, uvest će nas u vikend i usmjeriti tok plesa. Uživajte u njegovoj selekciji za koju mnogi kažu da kod žena izaziva ugodu više nego neka druga pomagala koja možete vidjeti u reklamama iza 23 sata.

#kema #resident w/ Pill Jackson

Svjetski čovjek sa zagrebačkom adresom, majstor dobrog zvuka i oštrih plesnih pokreta, sinonim za odličan provod koji u čovjeku vibrira i danima nakon što njegov nastup završi, mr. Pill Jackson dovest će vas do ekstaze brže nego bilo koji trener Manchester United do gubitka šanse za osvajanjem Premier lige. Poznat po svojim balearic, re-edits, deep i house glazbenim stilovima, mr. Pill vam garantira da ćete uživati u svakom tonu koji će izaći iz zvučnika kojim on bude dirigirao.

#pilljackson #zagreb 

/iz priopćenja organizatora/