In Da Sofa @Vodena vrata

In  Da  Sofa     @Vodena vrata

U petak i subotu, 20. i 21. srpnja od 18 do 2 sata, kod Vodenih vrata, nastavlja se Watergate priča s novim plesnim aferama koje će puniti galerije i kojima je cilj da proputuju virtualnim svijetom i pokažu iskrene osmijehe na vašim licima.

"Rezervirajte datume, pripremite košuljice i mini suknje kao Tajči, Startasice ili neke druge plesne patike, napravite svatovske frizure s loknama ili punđama, testirajte najbolju šminku i uputite se kod Vodenih vrata. Spremni smo još jednom učiniti sve zabavljenima, opuštenima i mamurnima. Vaša omiljena kreativna agencija i njezin tim odlučio je da i ova Sofica bude za sve, stoga se ulaz ne naplaćuje! Generirajmo pozitivne stvari nakon euforije koja je iza nas i nastavimo širenje dobrog osjećaja, ljubavi i zabave! Vidimo se ovog vikenda na plesnoj aferi kod Watergatea! ;) #samoljubav", ističu u pozivu organizatori manifestacije. 

 c1.png

DJ DEEJAY MILLY, Petak, 20.7.

Kad vas budu pitali gdje ste u petak bili, odgovor neka bude kod Watergatea gdje nas je rasplesao deejay Milly. Ono što je nekome zrak, Millyu je glazba, ono što je nekome ekspres lonac za grah ili kukuruze, Millyu su mikser i kontroler jer čovjek stvarno zna skuhati najbolju plesnu glazbu za sve koji su spremni svoje tijelo prepustiti njegovim začinskim bitovima. U petak opet ganjamo zvijezde i plasiramo "duge" na Mjesec gdje šaljemo pozitivnu sliku našeg grada. Samo ples i ljubav je u gradu! :)

DJ UMBO

Petak, 20.7.

Funker stare škole u relativno mladom tijelu spremio je perverzno dobar set od kojeg će i kockice barokne Tvrđe poželjeti biti plesna skupina Isaaca Hayesa. No, pošto kockice ne znaju korake, a mr. Hayes ostaje u svemiru i čeka naše vibracije, budite Umbovi plesači i plesačice, pratitelji zadanog ritma i širitelji ogromnih osmjeha izazvanih od strane ambijenta, dobre energije i još bolje glazbe koja će u petak dominirati kao Vida na dočeku nogometaša. Obucite te frakove i zavežite steznike jer bal kod Watergatea se ne propušta. Samo ples i ljubav :)

DJ OLIVER

Subota, 21.7.

Mladi nećak Olivera Mandića, Olivera Mlakara i S'Olivera, osječki Oliver sa zagrebačkom adresom i profinjenim ukusom za glazbu ove subote dolazi u grad i red je da mu priredimo pravu plesnu aferu. Nemojte čekati zadnji tren da odlučite što ćete obući, pogledajte na vrijeme cijelu sezonu Šoping kraljice i budite dostojni kruna koje ćete staviti na glavu kada odlučite krenuti u pohod za osvajanje subote :)

in-da-sofa-vodena-vrata.png

 

Za više info pratite FB event: „In da Sofa @Watergate / 20. i 21.7