In da Sofa – Zimsko izdanje

In da  Sofa  –  Zimsko izdanje

Nakon vrlo prihvaćenih "sofasticiranja" na terasi Iktusa i u Sakuntala parku tijekom ljetnih mjeseci, manifestacija In da sofa vratila se u grad – zimi unatoč ili upravo zbog zime. Od 8. do 24. prosinca Winter sofa@Skybox glazbu i pozitivu širi na krovu Esseker centra uz top DJ-e ovih prostora.

"Kroz tri vikenda na krovu Esseker centra u kombinaciji zatvorenog i otvorenog Skybox prostora s pogledom na centar grada, rijeku Dravu i ostatak osječke zimske bajke, posjetitelji će imati priliku uživati u ambijentalno uređenom prostoru, vrhunskom glazbenom programu u kojem dominiraju top DJ-i iz regije te odličnoj ugostiteljskoj ponudi koja će svima pomoći da lakše zaplešu u oblaku pozitive i dobre volje. Koncept koji će i ovaj put dominirati je taj toliko željeni dobar osjećaj koji će se dijeliti na šanku, na plesnom podiju, u zen zoni na terasi, u liftu koji će sve posjetitelje voditi na "nebo".
Winter Sofa će ponuditi kutak za sve one prilagođene, neprilagođene, sretne, tužne, zaljubljene, odriješene emocija, nasmijane, uplakane, bit će kutak za korekciju svakog neželjenog stanja koje se želi pretvoriti u osmijeh",
stoji u pozivu organizatora, Kreativne agencije Adverta.
Upad na Winter Sofu iznosi 25 kuna i uključuje konzumaciju.

❄️LINEUP❄️

Petak, 08.12.
DJ Freez, ZG

Subota, 09.12.
DJ Pips, OS/ZG
I
Slaven Tušek Pips

Petak, 15.12.
DJ 
umbo, OS
I
Mario Lovakovic UmboI

Subota, 16.12.
DJ 
Pill Jackson, ZG

Petak, 22.12.
DJ Milly, OS
DJ 
Omer, OS

Subota, 23.12.
DJ Flegma, OS

Nedjelja, 24.12.
DJ Sly, OS/ZG
DJ Sheepatz, OS
I
Sasha LjevarIGoran Sheepatz SimunovicI

Rezident Winter Sofe je King in the North - DJ Kema Snow.