In da Sofa@Vodena vrata / teče i teče jedan ples

In da Sofa@Vodena vrata / teče i teče jedan ples

"Teče i teče jedan ples" podnaslov je ovotjednog druženja i opuštanja IN DA SOFA@Vodena vrata. Ritam ljeta uz sofastični tempo održat će se u petak i subotu, 5. i 6. srpnja od 17 sati kod Vodenih vrata.

Iz Kreativne agencije Adverta najavljuju:
U petak, 5. srpnja zabavljat će mr. Oliver skoro pa Jamie, vječno mladi i urbani zabavljač širokih masa, prekaljenih palčeva i spretnih prstiju koji ovaj put dolazi kao ambasador jedne jednako dobre priče, Grafiti na gradele. Uz Olivera, vratar koji će puštati plesu da teče i teče, bit će uvijek svježi i raspoloženi resident In da Sofe, gospodar još jednog ulaza, onog u Krapinsko, kao Tajči jedan, jedini i neponovljivi, mr. Kemagate. Ispratite petak i dočekajte subotu prljavih tabana u kojima ćete ponijeti samo najbolje dojmove.
Subota, 6. srpnja, rezervirana je za dva boksera pokraj kojih ni jedna loša vibracija nije izdržala ni pola prve runde. Iz lijevog kuta dobrim pjesmama bombardirat će vas višestruki prvak u maratonskim latinoameričkim plesovima s naglaskom na rumbu, čovjek koji je u stanju programirati da i prijenos mise bude spektakl, čovjek uz kojeg se volite zabavljati, mr. Kolak. Iz desnog će mu se kuta pridružiti lošoj volji nikad osvojiva tvrđava, simpatični i hrpu centimetara visok, čovjek prepun iskustva u rasturanju plesnog podija, za dobru šalu uvijek spreman ,mr. Flegma. 
"U petak i subotu pokucat ćemo na Vodena vrata u Tvrđi i tamo se zadržati dok nam noge budu dopuštale, grla budu vlažna, a osmijesi postojani kao frizure iz reklama za lakove za kosu. Nakon prošlogodišnje plesne afere i ove godine osiguravamo protok plesa i dobre volje popraćene ritmom kojeg će zadati MasterChefovi, čije su kajdanke pune allegro tempa", ističu organizatori, koji sebe nazivaju davateljima dobrog ritma ovom gradu: "Već nekoliko godina In da Sofa je simbol dobrog ljetnog provoda, razlog zadržavanja i dolaska u grad, mjesto na kojem želiš biti i događaj koji s ponosom možemo pokazivati svima. Bez vas to ne bi bilo moguće te vas pozivamo da se pridružite manifestaciji kojoj su pokrovitelji zalazak sunca, lagani povjetarac koji ugodno miluje kožu i zvjezdano nebo čija diskretna svjetlost dozvoljava svakome da se pokaže u svom najboljem plesnom izdanju", poetični su iz Adverte.