Indira: "Istina i laž"

Indira:         "Istina i laž"

foto:https://www.youtube.com/watch?v=6XbEiit8fZM

Uvjerljiva pobjeda u ovotjednom izboru našeg novog Hita tjedna Radio Osijeka: Indira i pjesma "Istina i laž" novi su Hit, prema glasovima naših slušatelja .

Pjesma "Istina i laž" prava je pjesma s latino prizvukom koja će vas pokrenuti u vrućim ljetnim noćima. Indira je najavila da će u samostalnom muzičkom projektu pod imenom Indira Forza pokazati svu svoju muzičku širinu i neće se ograničavati, tako da od njenog albuma koji izlazi početkom jula očekujte neočekivano.

"'Istina i laž' oduševila me na prvo slušanje, muziku potpisuju Ante Pecotić i Bojan Šalamon-Shalla, a meni su riječi samo navirale dok sam plesala u tom latino ritmu, tako da sam ponosna autorica teksta u kojem će se mnogi prepoznati. Pjesma je ljubavna, puna žara, baš kakva treba biti, latino-ljetni hit!", izjavila je Indira.

Spot potpisuje reditelj Danijel Tipura.

"Istina i laž" je pjesma s kojom će Indira Levak prvi put samostalno nastupiti na predstojećem Splitskom festivalu, a ujedno i posljednji singl prije izlaska samostalnog albuma ove harizmatične pjevačice.

Cijela priča spota smještena je na predivnoj plaži hotela Pagus, na otoku Pagu, a za posebne scenske efekte zaslužna je bura koja je pomogla da prekrasne kreacije dizajnerica Martine Sporiš, Kristine Burja i Martine Ješe izgledaju dramatično i lepršavo, što je bilo i poželjno za ovaj spot.
 
 
izvor: www.klix.ba