Info-centar za mlade traži volontere

Info-centar za mlade traži volontere

Info-centar za mlade Osijek traži volontere koji bi do kraja godine bili suradnici u pripremi i provedbi aktivnosti iMOS ( Informiranje mladih Osijeka) - pretraživanje informacija i pripremu digitalnih prezentacija o prilikama za mlade u Osijeku.

Nakon toga slijedi prezentacija na fakultetima i srednjim školama u Osijeku. Poziv je upućen mladima između 20 i 30 godina, kojima komunikacija s nepoznatim ljudima nije (veliki) problem te imaju nove ideje i žele pridonijeti organizaciji aktivnosti za mlade.
"Imaš slobodnog vremena i želiš dati svoj doprinos? Možda je baš Info-centar za mlade Osijek mjesto gdje možeš pokazati što možeš i želiš pružiti", stoji u pozivu Info centra za mlade Osijek koji volonterima, kako navode, nude priliku za rad u opuštenoj atmosferi u njihovim prostorijama ili od kuće, podršku, pomoć i usmjeravanje te priliku za sudjelovanje na treninzima, radionicama u Hrvatskoj i izvan zemlje.
Svaka osoba koja redovito volontira (barem jedan sat tjedno) duže od 3 mjeseca, prema Zakonu o volonterstvu (NN 22/13), može dobiti Potvrdu o kompetencijama stečenim kroz volontiranje koju izdaje organizator volontiranja.
Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 9. srpnja u 12 sati preko online obrasca.