Ivana Kindl "Bond"

Ivana Kindl             "Bond"

"Senzualan glas jedne od najboljih hrvatskih vokalistica, zamamni ritam i istaknuti bas dominiraju pjesmom te stvaraju neodoljivo plesni R'n'B ugođaj", napisali su glazbeni kritičari o novoj uspješnici Ivane Kindl "Bond" koju su slušatelji izabrali za novi hit tjedna Radio Osijeka.

Naša poznata pjevačica kroz svoju novu pjesmu odala je počast jednom od najomiljenijih špijuna, Ivana Kindl je s pjesmom "Bond", zagolicala maštu onih koji su ljubitelji filmskog serijala o Jamesu Bondu, ali i ljubitelje njegovih legendarnih soundtracka. Ova tajanstvena, mistična i zavodljiva pjesma dočarava atmosferu poput one u filmskoj glazbi za Jamesa Bonda. Ivana nam je otkrila odakle ideja da posveti pjesmu tom filmskom liku.

"Demo verzija pjesme postoji već pet godina i odmah smo spontano pjesmu prozvali Bond jer nas je atmosferom podsjetila na soundtrackove iz James Bond filmova. Prošle godine smislili smo refren s kojim smo se malo borili, Denis Špičić je napisao izvrstan tekst inspiriran Bondom i napokon je pjesma vani", rekla je Ivana Kindl za Gloria.hr.

Senzualan glas jedne od najboljih hrvatskih vokalistica, zamamni ritam i istaknuti bas dominiraju pjesmom te stvaraju neodoljivo plesni R'n'B ugođaj. Uz Ivanu Kindl, autor glazbe je i Alen Križaj, također zaslužan za aranžman i produkciju.

Pjevačica nam je otkrila i odakle je došla inspiracija za ovu Bond-song, no iako je filmofil, kaže, njegovu glazbu ipak malo više voli.

"Jako puno filmova gledam, najdraži su mi trileri i dobri horori, te filmovi znanstveno-fantastične tematike, zatim drame i romantični, a osobito preferiram autobiografske. Moram priznati da ipak više volim soundtrackove iz Bond filmova nego same filmove", kazala nam je glazbenica.

/izvor "Gloria"/