Ivana Kindl "Budi mi blizu"

Ivana Kindl     "Budi mi blizu"

foto: Press/ Marko Horvat index.hr

Zanimljiva tri izbora ponudili smo vam i ove nedjelje, ali uvjerljivim brojem glasova odabrali ste "Budi mi blizu" Ivane Kindl za novi hit tjedna Radio Osijeka .

Iz glazbenog i autorskog pera naše ponajbolje vokalistice – Ivane Kindl, stiže novi singl. Pjesma Budi mi blizu njen je novi autorski uradak, koju uz nju ponovno supotpisuje njen životni partner, basist i producent Alen Križaj, a u kreiranju pjesme sudjelovao je i Srđan Sekulović Skansi.

"Ovo je pjesma koja otkriva moju nježniju stranu, progovara o slatkom i neodoljivom zaljubljivanju, ljubavi koja je na početku cvjetanja, onom najljepšem osjećaju koji obuzme duh i tijelo. Sviđa mi se gradacija pjesme, čvrsti ritam u kombinaciji sa suptilnom i zaraznom melodijom, te interpretacijom koja pred kraj eruptira uz dašak gospela", otkriva Ivana Kindl o pjesmi "Budi mi blizu".

Nakon odličnog prijema autorskih pjesama "Sve istine i laži" te "Ima nade", koje su provele nekoliko mjeseci unutar HR Top 40 liste, očito je kako je Ivana Kindl u kreativnom zamahu, budući da ponovno autorski potpisuje i ovaj novi singl "Budi mi blizu". U kreiranju glazbe pomogao joj je Alen Križaj, dok je za miks i master zaslužan Srđan Sekulović Skansi, s kojim je Ivana ostvarila svoju prvu suradnju.

 

 

izvor: www.index.hr