Izložba retfalačkih suvenira "COVID-19"

Izložba retfalačkih suvenira "COVID-19" Izložba retfalačkih suvenira "COVID-19"

Članovi i članice Mađarskog kulturnog društva Népkör iz Osijeka za vrijeme karantene izradili su brojne rukotvorine s mađarskim i specifično retfalačkim motivima i to žele podijeliti s drugima - u prostorijama društva izložba "COVID-19" moći će se razgledati tijekom cijelog mjeseca kolovoza.

"Nakon uspješnog jednodnevnog predstavljanja radova sekcije za rukotvorine MKD Népkör iz Osijeka izrađenih za vrijeme karantene, odlučeno je da se tijekom cijelog 8. mjeseca zainteresiranima prikažu suveniri s mađarskim i specifično retfalačkim motivima: ukrašene torbice od seljačkog platna, oslikane flaše i tanjurići, magneti i razni drugi ukrasni, ali i uporabni predmeti", ističu organizatori.
Izložbu možete pogledati u prostorijama društva u Ulici Šandora Petefija 76 srijedom, četvrtkom ili subotom između 17-19 sati, ili i u neko drugo vrijeme uz dogovor na telefon 098 457 557.
"Ulaz je besplatan, a svi koji odluče donirati makar i manje iznose za potrebe rada sekcije dobit će u znak zahvale i prigodni suvenir", stoji u pozivnici.
maari-izlozba-plakat.jpgmaari-izlozba-boca.jpg