"Ja sam ti" novi kalendar osječkog Azila za pse

"Ja sam ti" novi kalendar osječkog Azila za pse

foto Udruga Pobjede

"Ja sam ti" novi je kalendar Udruge Pobjede s 12 slika i priča o psima smještenim u osječkom Azilu. Večeras predstavljen vremeplov kroz 2018. sadrži 12 sasvim osobnih priča četveronožnih azilanata ...

azil5.jpg"Kalendar za 2018. godinu, osim 12 prelijepih fotografija 12 azilskih zvijezda sadrži i njihovih 12 sasvim osobnih priča, a sa svakim od njih lako možete suosjećati", objašnjavaju u Udruzi Pobjede.  

Oni koji svoj primjerak kalendara nisu nabavili večeras, mogu to učiniti do 22. prosinca, u zamjenu za donaciju od 40 kuna, na štandu udruge u Kapucinskoj ulici (od 10-12 te od 16 do 18 sati), u osječkom Azilu za pse, info pultu Portanove, Dječjem kazalištu, svim ograncima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, Veterinarskoj stanici Osijek i Veterinarskoj ambulanti Fury te u lokalu Vege Lege.
U Zagrebu će se kalendar moći nabaviti u uredu Prijatelja životinja (Jurišićeva 25) i Studiju Octopus (Gundulićeva 31). "A ako ste iz bilo kojeg drugog kraja svijeta dovoljno je da nam se javite u inbox i naš kalendar će vam doputovati, ne sekirajte se", poručuju.

  azil2.jpg

 /fotografije Udruge Pobjede/

 

Ivana Crnoja, udruga Pobjede