James Arthur ''You Deserve Better''

James Arthur ''You Deserve Better''

James Arthur

Pola godine otkako je objavio hit singl ''Naked'' James Arthur je odlučio pustiti nam nešto novo. Pjesma "You Deserve Better" donosi osjećajni groove, funky gitare i Jamesov zaštitni znak - fantastični vokal sa sjajnim osjećajem za harmoniju.

Posljednje dvije godine bile su izvanredne za Jamesa. U rujnu 2016. je objavio povratnički singl "Say You Won't Let Go" koji je prodan u više od 9,6 milijuna primjeraka širom svijeta i osigurao mu 2 milijarde streamova. Pjesma je tri tjedna provela na vrhu liste u VB, a bila je i na prvom mjestu američkih radio postaja. Osim toga, Jamesov drugi album "Back From The Edge", objavljen u listopadu 2016., prodan je u multiplatinastoj tiraži širom svijeta. James je također nominiran za dvije BRIT nagrade, a zaslužio je i nominaciju ''Najbolji novi izvođač'' na dodjeli Američkih glazbenih nagrada.

2017. je odradio 42-dnevnu turneju po arenama diljem SAD-a, s grupom OneRepublicmi rasprodanu 11-dnevnu turneju u Velikoj Britaniji. Od tada je James nastavio raditi na svom novom albumu s vodećim svjetlima kao što su Ryan Tedder, Justin Tranter i Max Martin.
Pjesmu ''You Deserve Better'' James je napisao s uspješnim svjetski poznatim autorima Camille Purcell i TMS.