Jonas Brothers "Only human"

Jonas Brothers             "Only human"

fotografija PR stranica skupine

Slušatelji su izabrali: novi je hit tjedna Radio Osijeka uspješnica "Only human" s novog albuma “Happiness Begins” skupine Jonas Brothers .

Veliki miljenici publike su predstavili svoj prvi album nakon 10 godina! Jonas Brothers – braća Nick, Joe i Kevin su nakon dva uspješna singla “Sucker” i “Cool” jasno i glasno poručili svojim obožavateljima da se vraćaju u punoj snazi, a cijelu priču su zaokružili albumom “Happiness Begins” koji je hrvatskoj publici dostupan u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

Jonas Brothers ove su godine svima dali do znanja da njihova slava nije izblijedila te da još uvijek mogu napraviti pjesme koje će osvojiti publiku. Prvo su krajem veljače predstavili singl “Sucker” i prekinuli višegodišnju šutnju. Upravo je taj singl do današnjeg dana na streaming servisima preslušan preko 380 milijuna puta. Osim toga, singl je zauzeo prvo mjesto na Billboard Hot 100 ljestvici, što je ujedno bio i prvi put da je sastav ostvario i taj uspjeh. Prigodan spot na YouTubeu do danas broji gotovo 150 milijuna pregleda.

Nakon ovog singla, Jonas Brothers su priču nastavili singlom “Cool”. Tom pjesmom su do sad ostvarili dodatnih 45 milijuna streamova i dodatno dali do znanja da su spremni opet biti u vrhu svjetske glazbene scene. Singl “Cool” je također dobio videospot koji je dočarao atmosferu Miamija iz 1984. godine.
Jonas Brothers su posljednje studijsko izdanje pod nazivom “Lines, Vines and Trying Times”objavili 2009. godine, a tijekom pauze od zajedničkog izbivanja iz studija posvetili su se različitim projektima. Nick je izgradio uspješnu solo karijeru, posebice zahvaljujući hitovima “Jealous” i Chains”, dok je Joe okupio grupu DNCE koju najviše pamtimo po velikom hitu “Cake By The Ocean”. Jonas Brothers glazbenu su karijeru započeli 2006. godine albumom “It’s About Time”,čime je obilježen početak nove ere u pop glazbi. Do danas su prodali više od 17 milijuna primjeraka albuma i skupili više od milijardu streamova, a veliko im je priznanje i nominacija za nagradu Grammy u kategoriji Najboljeg novog izvođača 2009. godine.

/tekst Antena Zadar/