Josip Palameta ''Rendezvous” (kod Antonije)''

Josip Palameta ''Rendezvous” (kod Antonije)'' Josip Palameta ''Rendezvous” (kod Antonije)''

Treća sezona HRT - ova showa The Voice obilovala je talentima, a jedan od rijetkih kojem su se sva četiri mentora okrenula je 23 - godišnji Josip Palameta. Konkurencija u izboru hita tjedna bila su mu Matija Cvek (''Plaža'') i Beti (''Slobodna'').

Ovaj mladi mostarski Michael Buble, kako su ga u startu okarakterizirali mentori The Voicea, svoj put započeo je u teamu Massimo, a nakon dvoboja preoteo ga je team Gobac, da bi naposljetku završio 'kod Antonije'. Ovoga puta radi se o simpatičnom naslovu Palametina prvog singla ''Rendezvous (kod Antonije)'' za koji glazbu, tekst i aranžman potpisuje dobro poznati autor Predrag Martinjak – Peggy. Suradnja započeta na Voiceu gdje je Peggy bio dio producentskog tima, rezultirala je poletnim i duhovitim singlom mladog pjevača.

Pripadajući spot snimljen je u Splitu u popularnom pubu Fabrique koji je tako postao kulisa za romantičnu priču između Josipa Palamete i mlade splitske glumice Nike Petrović, a svakako treba spomenuti kako se u tekstu pjesme i cameo ulozi u spotu pojavljuje i Neno Belan.

Ovu šarmantnu video priču izrežirao je redatelj Milan Latković, te tako zaokružio priču oko prvog singla Josipa Palamete koji s ovim izdanjem Menarta i BonTon Musica započinje svoje glazbeno putovanje.

Ako je suditi po prvom singlu bit će to duhovit, razigran i plesni početak.