Jure Brkljača ''Ne postojim kad nisi tu''

Jure Brkljača ''Ne postojim kad nisi tu'' Jure Brkljača ''Ne postojim kad nisi tu''
Jure Brkljača na Radio Osijeku s voditeljem Zvonimirom Mandićem (foto Radio Osijek) Jure Brkljača na Radio Osijeku s voditeljem Zvonimirom Mandićem (foto Radio Osijek)

fotografije Amoreta Bajto

Sasvim novi pristup odabira pjesme, mimo već više puta viđenih klišea, za Juru Brkljaču i autora Miroslava Rusa, pokazao se kao pun pogodak. Pjesma ''Ne postojim kad nisi tu'', koja je predstavljena na ovogodišnjoj Dori, bila je najbolje plasirana između pjesama izvedenih na hrvatskom jeziku.

U kratkom vremenu pjesma je osvojila simpatije publike i struke. Cilj je bio napraviti pjesmu koja će trajati duže od uobičajenog instant roka i to se ostvarilo.

Zadovoljstvo postignutim nisu krili ni Jure ni Miroslav Rus, 'Jako mi je drago da sam stigao do trećeg mjesta, to je veliki uspjeh. Također mi je drago, što je publika prepoznala pjesmu. Ujedno bi se zahvalio Miroslavu Rusu i Hit Recordsu, na potpori i odlično odrađenom poslu.', istaknuo je ovom prigodom Jure.

Mladića od kojeg se u budućnosti očekuju najveća postignuća, a koji je i do sada svojim pjesmama i nastupima uzburkao scenu, nahvalio je i Miroslav Rus, 'Jure je glas koji se ne događa često i drago mi je da su to ljudi prepoznali i pored njegove skromnosti, na prvu. Ukoliko ovako nastavi, teško će mu itko stati na put.'