"Kako je Vlatko upoznao Božić" - predstava iz Dokkice

"Kako je Vlatko upoznao Božić" - predstava iz Dokkice

Nakon uspješne online premijere koju je pogledalo 167 obitelji s oko 200 djece Dječji kreativni centar "DOKKICA" ponovno organizira gledanje predstave "Kako je Vlatko upoznao Božić" putem platforme Vimeo u subotu, 12. prosinca u 18 sati.

"Predstavom smo odlučili razveseliti vaše mališane u ovo predblagdansko vrijeme i omogućiti vam bar nakratko doživljaj kazališta", poručuju iz Dokkice i objašnjavaju: "Kako biste dobili pristup predstavi 12.12. u 18 sati, potrebno je ispuniti online prijavnicu i uplatiti simboličnih 15 kuna na račun Dokkice."
 
Predstava na humorističan i emotivan način poučava o vrijednostima Božića – prijateljstvu, dobroti i zajedništvu... Likovi u predstavi su papagaj Pero, medvjed Vlatko i Vilenjak, a utjelovili su ih studenti osječke Akademije za umjetnost i kulturu: Filip Sever iz Zagreba, Nina Vidan iz Splita i Nikola Radoš iz Čepina.
Na svom Facebook profilu iz Dječjeg kreativnog centra su izdvojili neke od komentara gledatelja:
"Hvala na divnoj predstavi. Našoj djevojčici se toliko svidjela da smo joj pustili još jednom nakon što je završila. Najdraže joj je bilo plesati i pjevati s Vlatkom i Perom."
"Predstava je bila odlična. Djeca su toliko oduševljena da su tražili opet i opet i željeli su sami napisati glumcima i ekipi koliko im je bilo dobro. Meni kao roditelju se svidjelo sve, glumci, scenografija, priča.. oduševio me način snimanja jer sam zapravo očekivala statičnu kameru i scenu ispred. Odlično odlično odlično! Rado bi pogledali još neku izvedbu ekipe iz Dokkice!"
"Još predstava molimo, 3-godišnjak je uživao."
"Moje je dijete gledalo skoro 30 min predstavu, što je najviše do sada da je uspio održati koncentraciju na nešto što gleda preko tv-a."