KLAP KLAP prima nove volontere

KLAP KLAP prima nove volontere

Klub kazališne publike - KLAP KLAP traži nove volontere koji će sudjelovati u razvoju kazališne publike, stvarati preduvjete za razmjenu informacija, ideja i razmišljanja između kazalištaraca i (ne)publike. Prijave se primaju do 1. prosinca.

"Iza nas su dvije KLAP KLAP godine, obilježene kreativnošću čuvenog trojca, kojeg čine Matea Bartulović, Sebastijan Borovčak i Matej Oplocer. Ti izuzetni mladi ljudi, u posljednje dvije godine, pokrenuli su YouTube kanal, kreirali video sadržaj, intervjuirali kazalištarce, ispitivali stanje stvari u zajednici, skupljali dojmove o predstavama, razgovarali s publikom i još mnogo toga. Nakon dobro postavljenih temelja, došlo je vrijeme za drugu generaciju klapovaca", objašnjava svoj poziv za novim Klap Klap volonterima Teatar To Go.

Poziv je upućen osobama zainteresiranima za volontiranje u području razvoja kazališne publike, da nam se pridruže u dosadašnjim i novim aktivnostima kluba. Tražimo mlade (i sve koji se tako osjećaju) raspoložene za timski i kreativni rad. "Nova generacija ima priliku razvijati i realizirati vlastite ideje. Opseg volonterskog angažmana bit će usklađen s interesima i mogućnostima volontera. Naglasak će biti na kreiranju sadržaja za KLAP KLAP društvene mreže", stoji u objavi.
Samo za volontere održat će se radionica o kazališnoj kritici i digitalnom marketingu. Sve aktivnosti provodit će se uz podršku prve generacije klapovaca i mentora. Svestranost tima omogućit će novim volonterima razvoj kompetencija. "Zajedno ćemo raditi na usavršavanju vještina, prenošenju teorije u praksu te stvaranju kazališne zajednice", ističu organizatori.
Prijave su otvorene do 01. prosinca 2021. (23:59 sati). Broj mjesta za nove volontere je ograničen.

Obrazac za prijavu: https://forms.gle/VucUAXpcEaHja7yx8

Sve dodatne informacije možete dobiti slanjem upita na mail: klap.klap.os@gmail.com ili teatar.to.go@gmail.com