Knjižnica na kućnom pragu

Knjižnica   na   kućnom   pragu

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek uvodi novu uslugu – Knjižnica na kućnom pragu, koja obuhvaća uslugu dostave knjiga na kućnu adresu korisnika. Usluga se počinje pružati od 01. studenog 2020. godine.

Prije svega namijenjena je osobama treće životne dobi – trajno ili privremeno nepokretnim i teško pokretnim osobamaosobama s invaliditetom te osobama koje su u samoizolaciji ili izolaciji uzrokovanom virusom SARS – CoV-2 s prebivalištem u gradu Osijeku i prigradskim naseljima u sastavu grada, koji zbog trajne ili privremene, ograničene ili onemogućene pokretljivosti ne mogu samostalno dolaziti u Knjižnicu.
Svi postojeći i novi članovi Knjižnice mogu ovu uslugu koristiti besplatno uz ispunjavanje Izjave o nemogućnosti dolaska do knjižnice.
Narudžbe za dostavljanje knjiga zaprimaju se na e-mail adresu: bibliokombi@gskos.hr ili telefonski na broj 099 492 8995.
Dostavu knjiga na kućnu adresu obavljat će BiblioKombi četvrtkom i petkom, a korisnici će o točnom terminu dostave biti obaviješteni unaprijed.
Uz pripremljene, naručene naslove, korisnici imaju priliku u samom BiblioKombiju posuditi i druge naslove.
Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona: