Koalicija Hrvatska raste uvjerena - raste optimizam

Koalicija Hrvatska raste uvjerena - raste optimizam Koalicija Hrvatska raste uvjerena - raste optimizam

Foto: Leo Škrinjarić

Koalicija "Hrvatska raste" predstavila je u Slatini kandidate i predizborni program za 4. izbornu jedinicu. Smatraju da su u dosadašnjem mandatu predano radili na iskorjenjivanju korupcije, nepotizma te uveli red u hrvatskom društvu.

To je preduvjet za nastavak rada u novom mandatu po pitanju rješavanja problema švicarskog franka i zapošljavanju mladih. Uvjereni su kako su građani prepoznali do sad njihov potencijal tako da im, nadaju se, postizborne koalicije neće trebati. Tijekom druženja s građanima u središtu Slatine istaknuli su kako kako ovakvim predstavljanjem daju jasnu poruku građanima kako su im upravo oni na prvom mjestu.
"Ono što konkretno nudimo Slatinčanima, ali i 4. izbornoj jedinici je nastavak rada, nastavak rasta jer Hrvatska raste, BDP raste, izvoz raste", rekao je Domagoj Hajduković koji se nalazi na listi koalicije SDP-a, HNS-a, Stranke rada, A-HSS-a i ZS-a. "Ono što je kod Virovitičko-podravske županije izuzetan problem je infrastrukturna izoliranost. Na tome želimo raditi u sljedećem mandatu. Prometno će povezivanje omogućiti daljnji zamašnjak za gospodarski rast, dodaje Hajduković.
Sve informacije vezane za predizbornu utrku uoči parlamentarnih izbora 8. studenoga 2015., možete pratiti na posebnim internetskim stranicama HRT-a.