Koalicija "Spremni": "Decentralizirajmo Hrvatsku"

Koalicija "Spremni": "Decentralizirajmo Hrvatsku"

Predizborni skup za petu izbornu jedinicu u Vukovaru je održala Koalicija „Spremni“ koju sačinjavaju Hrvatska konzervativna stranka, Hrvatska stranka prava i Obiteljska stranka. "Hrvatska pripada svima, a ne samo njima u Zagrebu", rečeno je na skupu.

"Dosta nam je obećanja, naša sudbina je u našim rukama ako to hoćemo", čulo se u Vukovaru. „Mi smo vam jedina zaštita da se u Hrvatskoj ne dogodi situacija u kojoj će Hrvatska plesati kako SDSS svira“, rekao je čelnik HSP-a Daniel Srb, osvrnuvši se na glasine kako HDZ dogovara koaliciju s SDSS-om. „Mi nudimo jasne vrijednosti“, istaknula je predsjednica HKS-a Ruža Tomašić, „a to su obitelj, domovina razvoj sela i sve ono što može vratiti naše ljude u svoju zemlju.“ Hrvatska treba biti zemlja blagostanja", rekla je. "Ne možemo politiku poljoprivrede voditi iz Zagreba. Ta politika se vodi iz Slavonije. Politika ribarstva vodi se u Dalmaciji, politika turizma vodi se u cijeloj Hrvatskoj. Hrvatsku treba decentralizirati, tako da Hrvatska pripada svima nama, a ne samo njima u Zagrebu."
Sve informacije vezane za predizbornu utrku uoči parlamentarnih izbora 8. studenoga 2015., možete pratiti na posebnim internetskim stranicama HRT-a.

 

Ruža Tomašić