Krapinsko naselje u Osijeku - konačno obnova komunalne infrastrukture

Krapinsko naselje u Osijeku -  konačno obnova komunalne infrastrukture Krapinsko naselje u Osijeku -  konačno obnova komunalne infrastrukture

foto: HRT/Mirta Milas

"Ovo je jedan od hvalevrijednih projekata jer ćemo uz pitanje odvodnje, uređenja parkirališnih mjesta, postavljanje nove rasvjete i organizaciju prometa riješiti i pitanje uređenja okoliša", rekao je predsjednik Vijeća Gradske četvrti "Industrijska četvrt" Krunoslav Dugalić.

"Iznimno mi je drago da su krenule kapitalne investicije u ovoj četvrti. Dugi ih niz godina ovdje nije bilo. Investicija u Krapinskom naselju dobro je pogođena, jer je naselje dosada izgledalo kao da pripada nekom drugom vremenu i nekom drugom gradu. Kao što smo i najavljivali - ustrajavamo i ustrajavat ćemo i dalje na podizanju kvalitete života građana u našoj Gradskoj četvrti. Ovo je jedan od hvalevrijednih projekata jer ćemo uz pitanje odvodnje, uređenja parkirališnih mjesta, postavljanje nove rasvjete i organizaciju prometa riješiti i pitanje uređenja okoliša. Tek će po završetku ove investicije, vrijednosti oko 2 milijuna kuna, to biti jedno od zaista kvalitetnih naselja za život građana", rekao je predsjednik vijeća Gradske četvrti Industrijska četvrt Krunoslav Dugalić. Pojasnio je kako će se projekt odvijati u dvije faze - u ovoj i idućoj godini te kako očekuje da radovi budu završeni u planiranom roku. "Apeliramo na gradske oce da se radovi završe u što kraćem roku, jer je naselje usko i u njemu se vrlo teško prometuje". Vijećnik Grada Osijeka iz Gradske četvrti Industrijska četvrt HDZ-ov Zdravko Nalio istaknuo je kako je nakon 4-5 godina opetovanih zahtjeva građana, vijećnika Grada Osijeka i Vijeća GČ Industrijska četvrt konačno došlo vrijeme i za realizaciju ovog, dugoočekivanog projekta. "To je naselje izgrađeno davne 1963., no do današnjih dana nije bilo značajnijih investicija. Dužni smo ovim građanima ovdje omogućiti normalan i ugodan život u naselju koje je smješteno samo 1000 metara od centra Grada".