Kristijan Šimičić protiv novih poreza na nekretnine

Kristijan Šimičić protiv novih poreza na nekretnine

Porezno opterećenje Republike Hrvatske jedno je od najvećih u Europi, a hrvatska Vlada je lagala kada je rekla da će porez na nekretnine zamijeniti samo komunalnu naknadu, a komunalna naknada zamijenjena je porezom na nekretnine i građevinskom rentom, rekao je Šimičić.

Vladajući, na čelu s Mostom i HDZ-om su slagali svoje građane, rekao je na konferenciji za novinstvo predsjednik stranke Biraj bolje i kandidat za gradonačelnika Kristijan Šimičić.
Kao kandidat za gradonačelnika Osijeka, Kristijan Šimičić je protiv bilo kakvog novog poreza kojim Država stavlja svoje ruke u džepove građana. Svojim programom razvoja pokušava mlade i njihove obitelji zadržati u Osijeku, a one, koji su otišli, dovesti, naglasio je Šimičić te dodao da je njegov konstruktivan prijedlog Vladi Republike Hrvatske „da prestane uvoditi nove poreze i da se usmjeri na rasterećenje građana, a posebice poduzetnika od različitih poreznih stopa kako bi prodisalo gospodarstvo i stvorila se nova radna mjesta“.
Sve, koji su protiv uvođenja novih poreza, Kristijan Šimičić poziva da potpišu peticiju Udruge poreznih obveznika Lipa te da takon napokon stanemo na kraj uvođenja novog poreza i pošalju jasnu poruku zajedništva gdje nećemo dopustiti da se građane dodatno guli i uzima im se novac kojeg i ovako nemaju u svojim džepovima.