Kulešević: "Neuspjeh je sve osim punog plijena"

Kulešević: "Neuspjeh je sve osim punog plijena"

HRT

Nakon gotovo osam godina u sklopu 17. kola HT Prve lige Bijelo-plavi putuju u Varaždin. Utakmica na stadionu Anđelko Herjavec igra se u subotu (30.11.) od 15 sati .

Kolo prije polovice prvenstva nogometašima Osijeka, nakon prošlotjednog minimalnog slavlja protiv Istre donosi gostovanje u Varaždinu. Treća protiv posljednje plasirane momčadi. Mnogi bi rekli da je pogledom na tablicu sve jasno, „trica” je već uknjižena, no nije li slično razmišljanje prevladavlo i sredinom rujna kada su na kraju Varaždinci furioznom zavšnicom otputovali kući višestruko zadovoljniji (2:2).

Na tom je tragu, s oprezom, svoje uobičajeno izlaganje novinarima uoči puta započeo i Ivica Kulešević: „Očekuje nas zahtjevno gostovanje, igramo protiv momčadi koja se bori za očuvanje prvoligaškog statusa i sigurno ako ne budemo bili maksimalno spremni nećemo se dobro provesti”, ali i dodao kako ga itekako more slabija izdanja Bijelo-plavih na strani: „Naš je učinak na gostovanjima poražavajući, uzeli smo samo šest bodova što je premalo i u odnosu na prošle sezone. Ako želimo biti u vrhu tablice moramo to popraviti, a prvi korak povratka je Varaždin", znakovito je zaključio Kulešević.

Pogled prema mogućem sastavu još je u petak otkrio da bi se u vrh napada trebao vratiti Mance. Za očekivati je i povratak Šorše, dok Kulešević na raspolaganju neće imati ozlijeđenog Špoljarića, te Talysa i Mbakogua koji su izvan konkurencije zbog kartona.

17. kolo HT Prve lige
29.11. (petak)
Slaven Belupo-Inter 17:00
Lokomotiva-Gorica 19:00
30.11. (subota)
Varaždin-Osijek 15:00
Istra 1961-Dinamo 17:30
1.12. (nedjelja)
Hajduk-Rijeka 17:30