Labin&Osijek-kako unaprijediti suradnju IT-tvrtki

Labin&Osijek-kako unaprijediti suradnju IT-tvrtki Labin&Osijek-kako unaprijediti suradnju IT-tvrtki

Kako unaprijediti suradnju bila je tema razgovora predstavnika IT tvrtki Labina i Osijeka. U sjedištu Grada Osijeka poduzetnike te gradonačelnika Labina Valtera Glavičića primila je zamjenica osječkog gradonačelnika Žana Gamoš.

Gradovima Labinu i Osijeku zajednička je potpora IT-tvrtkama. Zamjenica gradonačlenika Osijeka Žana Gamoš podsjetila je kako Grad IT tvrtkama subencionira zakup poslovnog prostora, osigurava pola plaće jednome zaposleniku Osijek Software City, sudjelovao je u opremanju co-working prostora u Poduzetničkom inkubatoru Bios , pokrovitelj je konferencija, a na samom su kraju, otkrila je, pregovori o IT parku u Osijeku.

Gradonačelnik Labina Valter Glavičić istaknuo je kako unatoč gospodarskoj razvijenosti, velikim ulaganjima i stopi nezaposlenosti koja je ispod 2,6 posto Grad želi još više pomoći mladim, visokoobrazovanim IT-ovcima. U Osijeku su razmijenili iskustva, očekuju suradnju na brojim projektima, a uskoro će, najavio je, i Labin imati konferenciju poput osječkih KulenDayza.  

 

 

Gradonačlenik Labina Valter Glavičić

Zamjenica gradonačelnika Osijeka Žana Gamoš

Mateo Gobo, Adisa Kljajić

Bela Ikotić

Preuzmite datoteke

Bela Ikotić 3,5 MB