"Ljeta na Copacabani "

"Ljeta na Copacabani         " "Ljeta na Copacabani         "

"Ljeta na Copacabani" izložba je fotografija koja će u ove hladne zimske dane prenijeti građanima dašak ljetne atmosfere s poznate osječke Kopike. Izložba je postavljena u Esseker centru .

ljeta-na-kopakabani.jpgPuno boje, vode, pokreta, djece, opuštene, vesele atmosfere – sve to se oslikava na četrdesetak fotografija raznih autora. "Nije nam primarna bila njihova umjetnička vrijednost, neke su čak snimljene i mobitelom, a one imaju vrijednost trenutka koji želimo oživjeti u ovim zimskim mjesecima", kaže organizator izložbe Ivica Bilac.
Fotografije su odabrale i obradile Doris Despot, studentica Umjetničke akademije Osijek i Marijana Bošković iz Športskih objekata.
"Osječka je Copacabana jedan od najvećih kopnenih rekreacijskih centara u Hrvatskoj koji tijekom ljetnih mjeseci svakodnevno privlači na desetke tisuća posjetitelja, kako iz Osijeka tako i iz cijele regije. Malo je gradova poput Osijeka koji na jednom mjestu imaju i rječno plivalište i bazene. Moramo postati svjesni da je Copacabana jedan od najvećih brendova Grada Osijeka", objašnjava Bilac.