Ljetni atelje u MLUO-u

Ljetni     atelje   u    MLUO-u

Foto: Muzej likovnih umjetnosti Osijek

Osječki Muzej likovnih umjetnosti i ovoga ljeta organizira radionice za mališane i njihove roditelje pod nazivom „Ljetni atelje“. Tijekom pet tjedana do kraja kolovoza mališane će voditi poznati likovni umjetnici.

Na zanimljivom putovanju kroz svijet umjetnosti razvijamo dječji kreativni potencijal, zanimanje i ljubav prema likovnosti, te između ostaloga sadržajno obogaćujemo ljetne praznike našim malim sugrađanima", ističu iz Muzeja likovnih umjetnosti.
ljetni-atelje-izlozba.jpgU prvom tjednu, naslovljenom "Ljetne teksture kroz liniju" radionice je vodila Josipa Stojanović.
Drugi tjedan od 16. do 19. srpnja radionice pod nazivom "Skulpture vodenih oblika" vodi Tamara Sekulić, a izložba radova nastalih na toj radionici otvara se u petak, 20. srpnja u 19. sati.
Aleksandar Muharemović i Nataša Dorić voditelji su radionica od ponedjeljka, 23. srpnja do četvrtka, 26. srpnja. Polaznici će se baviti stoptrick animacijom, a radovi će biti izloženi u petak, 27. srpnja u 19 sati.
Četvrti tjedan (od 20. do 23. kolovoza) radionice pod nazivom "Kolažionica" vodi Marija Mikulić Bošnjak. I taj će tjedan zaključiti izložba radova s radionice – otvaranje je u petak, 24. kolovoza u 19 sati.
Zaključni tjedan – od 27. do 30. kolovoza – radionicu naslovljenu "Moja likovna škrinja" vodi Josipa Stojanović. Izložba je u petak, 31. kolovoza u 19 sati.
Sve se radionice održavaju od 9 do 12 sati. Cijena jednog tjedna u ljetnom ateljeu je 40 kuna, a u ponudi su paketi koji donose i popuste. Sve potrebne informacije mogu se dobiti na telefonski broj 091/221 35 86, a prijave se primaju na kdvetengl@mlu.hr.
ljetni-atelje.jpg