Mala knjiga velikih promjena ili sutra nije važno

Mala knjiga velikih promjena ili sutra nije važno Mala knjiga velikih promjena ili sutra nije važno
foto Ž. Kovačević foto Ž. Kovačević
foto Ž. Kovačević foto Ž. Kovačević
foto Ž. Kovačević foto Ž. Kovačević
foto Ž. Kovačević foto Ž. Kovačević

foto Ž. Kovačević

U Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek održano je predstavljanje knjige "Mala knjiga velikih promjena" autora Igora Čerenšeka. Knjigu, autor i urednica knjige, Ana Čerenšek, nekada Kotzmuth, opisuju kao priručnik koji potiče na djelovanje.

U knjizi "Mala knjiga velikih promjena" svaka promjena i svaka odluka dolaze s obrazloženjem te konkretnim savjetom i akcijom kako odluku provesti u djelo. Knjiga je podijeljena u tri poglavlja koja predstavljaju tri važna odnosa u životima svakoga od nas. Odnos sa sobom, odnos s drugima i odnos sa životom. Svaki od tih odnosa obilježava život svakog pojedinca i utječu na njega. Odluke koje donosi i ulaganja od presudne su važnosti za kvalitetu života, ističe autor, a time i osjećaj sreće i ispunjenosti u svakodnevici.
Igor Čerenšek mag. psych. osnivač je i vlasnik zaštićenog brenda Mentalni trening. Bio je sudionik Olimpijskih igara u Ateni 2004 te član plivačke reprezentacije dugi niz godina. Za vrijeme studija u SAD-u započeo je sastavljanje koncepta Mentalnog treninga te ga je od 2008. godine počeo primjenjivati u svom radu sa sportašima i drugima koji žele ostvariti izvrsne rezultate u svoj području djelovanja i življenja. Danas Igor radi sa sportašima, menadžerima, glumcima, pustolovima i s domaćim i stranim tvrtkama kao predavač i motivacijski govornik.