"Market&NG – Povratak u budućnost"

"Market&NG – Povratak u budućnost"

Na osječkom Ekonomskom fakultetu traje stručna konferencija "Market&NG – Povratak u budućnost". Program skupa obuhvaća brojna predavanja i radionice vrhunskih predavača i marketing stručnjaka .

ng.jpg

Zamjenik gradonačelnika Vladimir Ham pozdravio je sudionike stručne konferencije "Market&NG – Povratak u budućnost", koja je otvorena na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Organizator  konferencije je Udruga studenata marketinga Bookmark, u suradnji sa Katedrom za marketing Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Kreativnom agencijom Adverta. Ekonomski je fakultet u Osijeku tako na tri dana postao mjestom na kojemu se sastaju tržište i nove generacije, stoga udruga studenata Bookmark, Katedra za marketing i agencija Adverta pozivaju sve zainteresirane da se odazovu jedinstvenoj prilici i upoznaju kako diše svijet marketing iza kulisa.
Događaj čine brojna predavanja i radionice vrhunskih predavača i marketing stručnjaka koji će svoja znanja i iskustvo podijeliti sa sudionicima stručne konferencije Market&NG. Ovim se događajem članovima akademske zajednice, ljudima iz struke i svim zaljubljenicima u marketing nastoji predstaviti svijet marketinga nove generacije te potaknuti osobni i profesionalni razvoj.
Predavanja se održavaju u dvoranama 1 i 2 na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, dok su popodnevne radionice smještene u dvoranama 10, 12 i 13. Predavanja su otvorenog tipa, broj sudionika na radionicama je ograničen.
Zadnjeg dana konferencije, 8. travnja 2016., najavljen je after party stručne konferencije Market&NG: Povratak u budućnost, koji se održava u klubu Plan B, s početkom u 22 sata.

/izvor Osijek.hr/