Maroon 5 "Memories"

Maroon 5            "Memories"

foto: Promo

S uvjerljivim brojem glasova u izboru novog Hita tjedna Radio Osijeka, pobjedu je odnijela pjesma "Memories" američkog pop-rock sastava Maroon 5 .

Popularan američki pop-rock sastav već dugi niz godina dokazuje da ima formulu za pravi hit, a to su pokazali i svojim novim singlom koji nas iznova vuče na ponovno preslušavanje.

Sastav je vijest o novoj glazbi ovog tjedna najavio tajanstvenom objavom na društvenim mrežama. Otkrili su samo naslovnicu singla na kojoj se nalazi i naziv pjesme, a obožavateljima su prepustili da odgonetnu o kakvim je novostima riječ. Ono što je uslijedilo danas je objavljena pjesma “Memories”, koja svojim opuštenim pop zvukom te pamtljivim ritmom i melodijama čini savršen recept za privikavanje na  jesenske dane.

 

Singl “Memories” stiže nakon iznimno uspješnog hita “Girls Like You”, na kojem su Maroon 5 surađivali s popularnom Cardi B. Spot za navedenu pjesmu trenutno ima više od dvije milijarde pregleda, a u njemu se pojavljuju brojna poznata lica kao što su Camilla Cabello, Jennifer Lopez i Gal Gadot.

Maroon 5 širokoj su se publici predstavili svojim debitantskim albumom “Songs About Jane”, objavljenim 2002. godine. Album je do danas prodan u više od 10 milijuna primjeraka, a na njemu su se našli hitovi poput “This Love” i „She Will Be Loved“. Sastav iza sebe ima brojne uspješne singlove kao što su „Moves Like Jagger“, „Girls Like You“, „Payphone“ i „Sugar“. Do danas su osvojili mnoge nagrade, među kojima se ističu čak tri osvojena Grammyja.

 

izvor: music-box.hr