Massimo u Osijeku i Slavonskom Brodu

Massimo u Osijeku i Slavonskom Brodu

Turneja Vještina Boutique kojom Massimo zajedno sa svojom vjernom publikom slaviti ovu značajnu obljetnicu stiže u najljepše dvorane kontinentalne Hrvatske. U petak 15.11. nastupa u odavno rasprodanoj kazališno-koncertnoj dvorani Ivana Brlić Mažuranić, a dan poslije u subotu, u osječkom SportHouseu.

U 35-godišnjoj karijeri Massima bilo je nekoliko važnih, presudnih trenutaka, a jedan od njih zasigurno je album ''Vještina''. Ne čudi stoga što na poseban način želi obilježiti 15 obljetnicu od izlaska glazbenog djela koje ga je vratilo na scenu.

Ulaznice za ove koncertne spektakle u prodaji su putem sustava Eventim, a ulaznice za zagrebačke koncerte potražite isključivo na blagajni kazališta Gavella. Za koncert u Osijeku uz standardne ulaznice po cijeni od 150 kn moguća je i kupnja VIP ulaznice na galeriji po cijeni od 250 kn uz koju je osiguran zasebni ulaz, zasebni šank i finger food. Cijena ulaznice za zagrebačke koncerte iznosti 270 kn za gornji dio partera, a za prvi dio partera i balkon 330 kuna.

Dugoočekivana turneja Vještina Boutique je započela je u subotu spektakularnim koncertom u karlovačkoj dvorani Zrinski, a već u nedjelju druga postaja je bio čakovečki Centar za kulturu.
Massimo je u intimnoj atmosferi karakterističnoj za teatre uz pratnju sjajnog trija u sastavu Elvis Stanić, Ivan Popeskić i Henry Radanović publiku u ispunjenim dvoranama proveo kroz magiju svoje “Vještine”.
Nezaboravnim vokalom, nošen akustičnim melodijama svog pratećeg benda otpjevao je neke od vječnih klasika domaćih glazbenika. Na repertoaru su tako našle “Pristao sam bit ću sve što hoće” Bijelog dugmeta, “Bacila je sve niz rijeku” Indexa, Gibonnijev “Libar“, Arsenov “Razgovor s konobarom“, “Mi nismo sami” Jure Stublića i grupe Film, Oliverove “Stine“, a na veliko oduševljenje obožavatelja, Massimo je otpjevao i svoje uspješnice “Iz jednog pogleda” i “Stranac u noći“.
Massimo je raspjevane Karlovčane i Čakovčane osvojio svojom toplinom i neposrednošću te im pružio glazbene večeri koje će još dugo pamtiti. 

Finale turneje održat će se u zagrebačkom kazalištu Gavella 21., 22. i 23. studenog.

Koncerti počinju u 20 sati.