Meduza ft. Dermot Kennedy "Paradise"

Meduza ft. Dermot Kennedy "Paradise"

Multiplatinasti produkcijski trio Meduza, poznat posvuda u svijetu pjesmu "Paradise" donosi u suradnji s irskim izvođačem Dermotom Kennedyjem. Upravo ta je pjesma osvojila najviše glasova slušatelja Radio Osijeka i osvojila naslov hita tjedna.

"Paradise" je pjesma koja ujedno podiže raspoloženje i donosi snažnu emociju. Singl "Paradise" spojio je produkcijski dar koji ima trio Meduza te tome dodao prepoznatljiv vokal Dermota Kennedya. Sve to stvara kombinaciju koja osvaja slušatelje iz svih krajeva svijeta. 
Prošla godina bila je izrazito plodonosna za trio Meduza. Njihova pjesma "Piece Of Your Heart (ft. Goodboys)" potpuno je premašila sva očekivanja. Pjesma je do sad sakupila preko milijardu slušanja na streaming servisima te osvojila nominaciju za nagradu Grammy. Nakon nje stigla je pjesma "Lose Control" koja je ponavljala sličan rezultat među publikom te također ostvarila više od milijardu streamova. S druge strane, Dermot Kennedy svijetu je postao poznat nakon singla "Power Over Me" te je s njim dostigao i platinastu nakladu u rodnoj Irskoj. Kennedy također zbraja veliku količinu streamova, a sada po prvi put surađuje s talijanskim dance triom.